Begynd allerede nu med forberedelserne til koncerterne

Koncert

Sådan bliver du klar til koncerterne efter corona

I disse corona-tider, ser det ikke ud til, at sommerens koncerter bliver en realitet. Det er noget, som har skuffet mange musikelskere. Måske havde du også planlagt at tage til en koncert eller to hen over sommeren? Så var det helt sikkert også en stor skuffelse for dig, da koncerterne blev aflyst.

Heldigvis er der håb forude. For mange af koncerterne er nemlig blevet rykket til næste år eller senere på året. Mange arrangører gør således, at du ikke behøver at returnere din billet. Du kan i stedet gemme din billet til næste år. På den måde støtter du koncerten, i denne svære tid.

Hvem vil du gerne opleve live?

Du kan allerede nu begynde at planlægge koncerterne efter corona. Nu hvor der er et stykke tid til, at koncerterne åbner op igen, har du god tid til at tænke over, hvem du gerne vil opleve live. Du kan studere albums og høre musik, for at finde nye kunstnere. Måske opdager du nogle nye guldkorn, som du gerne vil høre live? 

Når du finder en kunstner, som du gerne vil til koncert med, gælder det om at bestille en billet med det samme. Mange kunstnere er nemlig presset økonomisk i denne tid, ligesom mange andre i befolkningen. Derfor er en billet en god mulighed for at støtte dine yndlingskunstnere. Så hjælper du dem med at fortsætte deres arbejde i disse hårde økonomiske tider.

Koncert

Find pasningsmuligheder til hunden

Når man skal til koncert, er der mange praktiske ting, som skal ordnes inden. Du skal eksempelvis have styr på pasningsmuligheder. Hvis du har børn, skal du huske at hyre en barnepige. Måske har I en god barnepige, som I ofte benytter jer af. Koncerterne er ofte en helaftensoplevelse, så du skal regne med at være hjemme sent. Det er nemlig ærgerligt at tage tidligt hjem, for så får du nemlig ikke hele oplevelsen med.

Hvis du har kæledyr må du ikke forglemme dem. De har nemlig også behov for at blive passet, mens I er væk fra huset. Det kan være en god idé at give hundepasseren noget legetøj til hunden, som er fra jeres hus/lejlighed.

Hvis hunden har en ting med fra dens hjem, vil den føle sig mere tryg, hvis den skal i nye omgivelser. Et alternativ er, at du får en hundepasser til at komme hjem til jeres hus. På den måde slipper hunden for at komme i uvante omgivelser. Uvante omgivelser er nemlig en stressfaktor for de fleste hunde.

 

Hundepasning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *