Malerarbejde

Økonomisk overkommeligt at male fliser i studion

Når det gamle badværelse ved studion skulle sættes i stand. Det er en billig og nemmere løsning at male fliser frem for at udskifte dem. Udskiftning af fliser kræver meget arbejde, da der eksempelvis er behov for at sikre væggenes undelag osv.. Men der er ingen tvivl om, at hvis budgettet til istandsættelse er begrænset, så kan det være en oplagt mulighed blot at male fliserne.

Det gjorde vi og så blev det en relativt hurtig opgave

I modsætning til mange andre værelser her i studion er badeværelset ikke særlig stort, hvilket betyder, at maling af fliser på badeværelseter en relativt hurtig opgave at få udført. I forhold til at skulle udskifte fliserne med andre fliser eller helt andre materialer er det derfor også en hurtigere løsning blot at hyre en maler her på Frederiksberg til badeværelsesfliserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *