Dj smækket ude

En kendt DJ skulle lave et show i København. Men uheldigt nok kom en i hans team til at smække sig ude fra en varevogn og derfor også smækket ind alt sit DJ udstyr. Dette skete fire timer inden spilletid

Alle som har haft med en varevogn at gøre, ved at det er en meget indbrud sikker bil. De er ekstra sikrede fordi at det skal beskytte lige præcis dyre og værdifulde ting som f.ek.s Dj-udstyr og andet udstyr/værktøj for tyveri. Det er derforumuligt at bryde sig ind i en VW varevogn, selvom for den bedste autolåsesmed i København. Det kan simpelheden ikke lade sig gøres at åbne op en sådan type af bil uden at have den originale tilhørende nøgle. Efter at en anden låsesmede i København på besøg og forsøgt uden held ringede Dj-teamer til en tredje låsesmed. Norh Sikring.

Låsesmeden på Norh fandt en alternativ løsning. Som ville være meget billigere end at aflyse en fuldt event på en natklub. Låsesmeden var kreativ med sit værktøj. Og åbnede siden af bilen og fik den låst op indefra. Aftenen kunne derfor forsætte næsten som planeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *